Μουσείο Τυπογραφείας

Παρουσίασε τις θέσεις του ΜέΡΑ25 στη Θεσσαλονίκη ο Βαρουφάκης

–¡—œ’”…¡”« ‘ŸÕ »≈”≈ŸÕ √…¡ ‘…” ≈’—Ÿ≈ Àœ√≈” ¡–œ ‘œ Ã≈—¡25 ”≈ ≈ ƒ«ÀŸ”« ”‘« »≈””¡ÀœÕ… « √…¡Õ«” ¬¡—œ’÷¡ «” ≈–… ≈÷¡À«” ס25 - DiEMΣτη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τρίτη ο πρώην υπουργός Οικονομικών και γραμματέας του , Γιάνης Βαρουφάκης, με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις του κινήματος ενόψει των ευρωεκλογών.

«Να συνασπιστούμε πανευρωπαϊκά για να αλλάξουμε, να επιβάλουμε στις Βρυξέλλες τον διάλογο, που από μόνες τους ποτέ δε θα δεχθούν» τόνισε σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο γραμματέας του «ΜέΡΑ25» Γιάνης Βαρουφάκης, αναφερόμενος στις προτάσεις του DiEM25 για μια εναλλακτική προοπτική της Ε.Ε.

«Αποτελούν αντίδοτο στο τοξικό δόγμα ότι δεν υπάρχει εναλλακτική σε μια πορεία που οδηγεί την Ελλάδα στην ασφυξία και την Ευρώπη στην αποδόμηση» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε και στην κατάσταση που υπήρχε στη χώρα μας μέχρι το 2008, στο «τρίγωνο της αμαρτίας», δηλαδή, «εργολάβους, τραπεζίτες και μέσα μαζικής ενημέρωσης» και στην επίδραση τους στο πολιτικό σύστημα, με αποτέλεσμα αυτό να λέει «ναι σε όλα» να οδηγείται τελικά η χώρα στα μνημόνια, προκειμένου να διασωθούν ευρωπαϊκά τραπεζικά συμφέροντα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.