Μουσείο Τυπογραφείας

Παράταση στις αιτήσεις για συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου

ATHENA_LogoΠαράταση τριών ημερών για δηλώσεις συμμετοχής από ελαιοπαραγωγούς και τυποποιητές ελαιολάδου, μέχρι και την Πέμπτη 7 Μαρτίου, ανακοίνωσε ο Διεθνής Διαγωνισμός Ελαιολάδου «Αthena International Olive Oil Competition» (Athena IOOC). Η 4η διοργάνωση του Athena θα γίνει φέτος στο Ναύπλιο, 18 με 20 Μαρτίου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση «στον Athena 2019 συμμετέχουν 20 κριτές διεθνούς εμβέλειας από 12 χώρες. Ο αριθμός συμμετοχών στη φετινή διοργάνωση είναι υψηλός, ενώ οι χώρες εκτός Ελλάδας από τις οποίες εστάλησαν δείγματα αυξήθηκαν περαιτέρω, φτάνοντας έως τώρα τις 14: Αργεντινή, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Μαρόκο, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Σλοβενία, Τουρκία, Τυνησία, Χιλή και ΗΠΑ. Αυτό καταδεικνύει περίτρανα την επίσης αυξανόμενη εμπιστοσύνη που δείχνει ο διεθνής ελαϊκός κόσμος στον Athena, ο οποίος συγκαταλέγεται ήδη στους πιο σημαντικούς διαγωνισμούς ελαιολάδου στον κόσμο. Γιατί η σοβαρή οργάνωση, σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο της κριτικής επιτροπής του, εξασφαλίζουν αξιοπιστία και αναγνώριση, που χτίζονται περαιτέρω ετησίως. Γι’ αυτό, άλλωστε, στον Athena συμμετέχουν πολλά από τα καλύτερα ελαιόλαδα της υφηλίου.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athenaoliveoil.gr και στο 210 766 0560»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.