Μουσείο Τυπογραφείας

Παραμένουν «άστεγες» οι υπηρεσίες του Βενιζελείου μετά την πυρκαγιά

venizleleio-696x487Δύο μήνες μετά την πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης στη λεωφόρο Κνωσού, η κατάσταση για τις διοικητικές υπηρεσίες του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου που στεγάζονταν εκεί, παραμένει η ίδια.

Σύμφωνα με το creta24, η λειτουργία των υπηρεσιών δεν έχει παύσει, οι συνθήκες ωστόσο κάτω από τις οποίες εργάζεται το προσωπικό, δεν είναι οι προβλεπόμενες.

Κι ενώ από το Σεπτέμβριο η λύση αναζητείτο στις νεώτερες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης, που είναι δίπλα στο νοσοκομείο, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού και Βενιζέλειου νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιάννης Τασσόπουλος, σημειώνει πως αφενός δεν έχει κοινοποιηθεί καμία απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου για τη δυνατότητα στέγασης των υπηρεσιών και αφετέρου, ο χώρος που συζητείται από το πανεπιστήμιο να δοθεί, απαιτεί υψηλού κόστους παρεμβάσεις για να γίνει κατάλληλος.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η θετική απόφαση για τη στέγαση των υπηρεσιών του νοσοκομείου, έχει ληφθεί από τον Οκτώβριο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.