Μουσείο Τυπογραφείας

Παραμένει ο Περέιρα, έχει δουλειά μπροστά της η ΕΠΟ

Ο επικεφαλής του τμήματος ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει για τις σκέψεις της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ως προς το ελληνικό ζήτημα.

Ως γνωστόν, το ελληνικό ποδόσφαιρο τελεί υπό την επιτροπεία της FIFA, που στην αξιολόγησή της διαπίστωσε μεν κάποια θετικά βήματα, αλλά όπως υπογραμμίστηκε μένει ακόμη αρκετός δρόμος να διανυθεί.

Ο Βασάλο ανακοίνωσε την παραμονή στην ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας του Βίτορ Μέλο Περέιρα, παρότι η ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία εναντίον του και ο Ολυμπιακός δεν θέλει τον Πορτογάλο πρώην διεθνή ρέφερι.

Όπως διευκρινίστηκε, οι ξένοι διαιτητές θα συνεχίσουν να έρχονται και την επόμενη περίοδο στα ντέρμπι του πρωταθλήματος, ενώ η Επιτροπή Παρακολούθησης θα αποχωρήσει.

Ο Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραμείνει στη θέση του σύμβουλου, όπως και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας Πετρ Φούσεκ, ενώ θα ανανεωθεί η συνεργασία για ένα χρόνο και με τον συνεργάτη του Περέιρα στην ΚΕΔ, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.