Μουσείο Τυπογραφείας

Παραλίες και ηλεκτρονικές δημοπρασίες

2BΜε καθυστέρηση για άλλη μια χρονιά φέτος η παραχώρηση των παραλιών, με μόνους χαμένους τους Δήμους, αφού και οι όμοροι επαγγελματίες έχουν ήδη βάλει τα ομπρελοκαθίσματα και το κράτος θα τους εισπράξει βάζοντας πρόστιμα αφού το ίδιο καθυστέρησε την παραχώρηση! Ωστόσο το ότι για πρώτη φορά εδώ και μια 10ετία δίνεται η παραχώρηση στους Δήμους για 3 χρόνια, δίνει το δικαίωμα στους ΟΤΑ να σχεδιάσουν καλύτερα τις παρεμβάσεις τους έστω για το 2018 και το 2019. Αυτό που όμως επιβάλλεται να προχωρήσει άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών που έχει και την ευθύνη είναι η θεσμοποίηση της πραγματοποίησης των διαγωνισμών για τις παραλίες και τις καντίνες που παραχωρεί στους Δήμους, με ηλεκτρονικές δημοπρασίες!
Μόνο έτσι θα αποφευχθούν οι διάφοροι “φουσκωτοί” που αναμένεται να δούμε και φέτος για άλλη μια χρονιά στις δημοπρασίες, οι απειλές και αρκετές φορές οι βιαιοπραγίες από εκείνους που αρέσκονται να το παίζουν “πειρατές των παραλιών” και όχι μόνο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.