Μουσείο Τυπογραφείας

Αφετηρία πολιτικής αλλαγής η 26η Μαίου

Αφετηρία πολιτικής αλλαγής χαρακτήρισε την 26η Μαίου ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο ενετικό λιμάνι Χανίων με πολλές αναφορές στην ιδιαίτερη πατρίδα του και τον πατέρα του Κων/νο  Μητσοτάκη.

Παράλληλα άφησε αιχμές κατά του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «άλλος παριστάνει το παιδί του λαούς και μπαίνει σε κότερα και άλλος περπατάει δίπλα σας στα λευκά Όρη και τον Ψηλορείτη. ‘Αλλος μιλάει για το Βελουχιώτη και άλλος έχει τη φωτογραφία του Βενιζέλου στο γραφείο του».

«Θέλω να ενώσω τους Έλληνες μαζί θα πάμε μπροστά όλοι θα νικήσουμε ενωμένοι όχι διχασμένοι» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: »ήλθε ο καιρός να πάμε μπροστά με πολιτική αλλαγή».

Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε πως:

– Θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο

– Θα προσληφθούν 1500 εκπαιδευμένοι στις ειδικές Δυνάμεις αστυνομικοί

– Διατήρηση του αφορολογητου όπως είναι σήμερα

– Προσέλκυση 20 δις επενδύσεις μόνο στην Κρήτη

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε για άλλη μια φορά την στήριξη του στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη.

«Με την Κρήτη μπροστάρη η μεγάλη πολιτική αλλαγή της 26ης Μαΐου » ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ζητώ προσωπικά από τους συμπολίτες μας στα Χανιά και στην Κρήτη να με εμπιστευτούν» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης που ευχαρίστησε τους Χανιώτες για την μεγάλη συμμετοχή στην συγκέντρωση.

Η ομιλία διακαναλικά :

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.