Μουσείο Τυπογραφείας

Παπανικολάου: Γι’ αυτό προτίμησα τον Πανιώνιο

45AΑυτό που ίσως τον οδήγησε στο να προτιμήσει τον Πανιώνιο ως τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του επεσήμανε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, ο Γιάννης Παπανικολάου. «Είναι το βήμα παραπάνω που έψαχνα στην καριέρα μου», ομολόγησε ο 21χρονος επιθετικός που άφησε τον Πλατανιά για να συνεχίσει στη Σούπερ Λιγκ 1.
Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Παπανικολάου στον Πανιώνιο ανακοινώθηκε χθες όπως από την πρώτη στιγμή είχαμε σημειώσει ότι θα γίνει στα “Χ.ν.”. Ο Παπανικολάου, που ουσιαστικά άφησε τον Πλατανιά γιατί δεν δέχτηκε την πρόταση για “κλειστό” τριετές συμβόλαιο που του προτάθηκε, είπε όμως «ναι» στον Πανιώνιο για τον ίδιο ορίζοντα συνεργασίας. Σύμφωνα με την πλευρά του Παπανικολάου, τα χρήματα που συμφώνησε με τον Πανιώνιο είναι περισσότερα από αυτά που του πρόσφερε ο Πλατανιάς και ήταν στις 110.000 ευρώ για διάρκεια τριών ετών.
Στις δηλώσεις του, ο “Παπ” τόνισε ότι, «ο Πανιώνιος είναι για μένα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο να την ακολουθεί. Είναι το βήμα παραπάνω που έψαχνα στην καριέρα μου και τώρα που το έκανα θα προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για να κάνουμε μια δυνατή ομάδα όπως αρμόζει στον “ιστορικό” και να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας. Ο Πανιώνιος ανέκαθεν ήταν ομάδα που στήριζε τους νέους Ελληνες ποδοσφαιριστές. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με κόσμο. Εκρινα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να ενταχθώ σε αυτήν την οικογένεια. Θέλω να καθιερωθώ στην ομάδα και μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.