Μουσείο Τυπογραφείας

Παπαδογιάννης κατά Σημανδηράκη: «Κομματικοί φίλοι στο ΔΗΠΕΘΕΚ»

Ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Χανίων εξαπέλυσε ο επικεφαλής της  μείζονος αντιπολίτευσης Άρης Παπαδογιάννης, καταλογίζοντας «αυταρχισμό» στον κ. Σημανδηράκη. Ο κ. Παπαδογιάννης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στις επιλογές Σημανδηράκη για το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, υποστηρίζοντας ότι αγνόησε την αντιπολίτευση και ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην ίδρυση και εξέλιξη του ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης, όπως ο κ. Αρχοντάκης και ο κ. Λειψάκης.
«Ο κ. Δήμαρχος απαξίωσε το δημοτικό συμβούλιο, έκρινε ότι κανείς σύμβουλος δεν ήταν άξιος, ούτε ο πρώτος πρόεδρος κ. Αρχοντάκης, ούτε ο κ. Λειψάκης. Απαξίωσε πλήρως το δημοτικό συμβούλιο,. Τοποθέτησε φίλους κομματικούς και συμβούλους του κ. Περιφερειάρχη», είπε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «Διερωτώμαι που πάει το ΔΗΠΕΘΕΚ, ποιος το ελέγχει. Αυτό το θέμα πρέπει να το ξαναδεί ο δήμαρχος».
Ο Γρηγόρης Αρχοντάκης είπε από μεριάς του ότι «την πολιτική κατεύθυνση στο θέατρο θα τη δώσει αυτός που πληρώνει και πληρώνει ο Δήμος Χανίων ο οποίος θα έπρεπε να έχει την προεδρία. Η Περιφέρεια πληρώνει το ένα τρίτο. Το Δ.Σ. πρέπει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του κυρίου μετόχου και αυτού που πληρώνει».
Ο κ. Αρχοντάκης είπε ότι «απαξιώνεται ο δημότης και το δημοτικό συμβούλιο» και εξέφρασε την πίστη να αντιστραφούν τα ποσά στην προγραμματική σύμβαση γιατί, όπως είπε, δεν μπορεί άλλος να πληρώνει και άλλος να διοικεί.

1 σχολιο

  • [Manos] ~ ~ ~ Απάντηση

    Ελπίζω ο κος Σημανδηρακης να μην αποδειχτεί ότι είναι ο “μοχλός” της περιφέρειας, που θα “παραδώσει” έμμεσα κάποιους οργανισμούς των Χανίων στο Ηράκλειο. Οργανισμούς που οι “καλοί” μας γείτονες τους “λιγουρεύονται” εδώ και αρκετό καιρό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.