Μουσείο Τυπογραφείας

Παπαδογιάννης: Έχουμε να πούμε πολλά στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σε μεταγενέστερο χρόνο, μετά την άρση της κατάστασης “εκτάκτου ανάγκης” που έχει περιέλθει η κοινωνία, μεταθέτει ο Άρης Παπαδογιάννης την κριτική για τις επιλογές του Δήμου Χανίων. Σε ανακοίνωσή του, ο Δημ. Σύμβουλος, Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”, αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ώρες αναφορικά με τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για την στήριξη των Πληγέντων Επιχειρήσεων και Δημοτών, από την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας» Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησαν να γίνονται ορατοί οι κίνδυνοι που απορρέουν από την πανδημία του κορωνοϊού, που αλλάζει καθημερινά με δραματικό τρόπο σε παγκόσμιο επίπεδο, το υγειονομικό και οικονομικό σύστημα αλλά και την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών, σταθήκαμε ως παράταξη, εποικοδομητικοί αρωγοί, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, για στήριξη όλων εκείνων που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο στο Δήμο Χανίων.
Η πανδημία εξακολουθεί να είναι παρούσα και επιστημονικά μη αντιμετωπίσιμη, αν και ως χώρα, κυβέρνηση, Εθνικό Σύστημα Υγείας, Πολιτική Προστασία και πολίτες, κατορθώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να την περιορίσουμε παραδειγματικά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οφείλουμε να παραμείνουμε έως ότου απομακρυνθεί ουσιαστικά και επιστημονικά επαρκώς αποδεδειγμένα ο κίνδυνος.
Στηρίζουμε τις επιλογές που έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή προς αυτή την κατεύθυνση, με πολλές και σημαντικές παρατηρήσεις, τις οποίες σε κάθε περίπτωση την επόμενη ημέρα, θα τις συζητήσουμε διεξοδικά δια ζώσης και με την παρουσία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου όπως οφείλουμε.
Σε καμία περίπτωση δεν υψώνουμε στις επιλογές «λευκή πετσέτα», αλλά οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους και οι όποιες πολιτικές διαφορές μας χωρίζουν, αναγκαστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Τώρα δίνουμε τη «μάχη», την επόμενη ημέρα έχουμε αρκετά να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.