Μουσείο Τυπογραφείας

Πανηγυρισμοί για την νίκη και «άνοιγμα» για συνεργασίες από τον Αρ. Παπαδογιάννη

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα  στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η απάντηση… Τα Χανιά» με τον Άρη Παπαδογιάννη να μιλάει για μια καθαρή πρωτιά και να απευθύνει κάλεσμα συνεργασίας σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις, φορείς και συλλογικότητες της πόλης.
Ο κ. Παπαδογιάννης έγινε δεκτός με επευφημίες και χειροκροτήματα από δεκάδες συγκεντρωμένους συνεργάτες, στελέχη και φίλους του συνδυασμού που είχαν πάει από νωρίς το βράδυ στο εκλογικό κέντρο επί της οδού Δημοκρατίας.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που οι Χανιώτες έδειξαν την αγάπη τους, την εμπιστοσύνη και την πίστη τους μέσα στην κάλπη», σημείωσε αρχικά μιλώντας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Ευχαριστούμε και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Ξέρουμε, όμως, ότι πιστεύουν σε εμάς. Γνωρίζουν ότι εμείς μπορούμε να πάμε τα Χανιά μπροστά. Τώρα που ξεπεράστηκαν δυσκολίες, που υπήρχαν στον 1ο γύρο στον 2ο γύρο θα είναι όλοι κοντά μας για τα Χανιά που όλοι ονειρευόμαστε».
Ο κ. Παπαδογιάννης υπογράμμισε ακόμα την αξία και το επίπεδο των πολιτικών του αντιπάλων και έκανε λόγο για μια «πολύ σημαντική νίκη». «Ανεβάζουμε μανίκια και από αύριο προσπαθούμε να δείξουμε ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη όλων των Χανιωτών», επεσήμανε και απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας: «Έχω δηλώσει ότι δεν περιμέναμε τον “Κλεισθένη” για να προχωρήσουμε σε συνεργασίες και συνέργειες με τις άλλες παρατάξεις. Είναι δεδομένο ότι θα μιλήσουμε με όλους και με τον δεύτερο, γιατί θεωρούμε ότι σε αυτή την πόλη δεν περισσεύει κανείς. Όλοι, δημοτικές παρατάξεις, φορείς, συλλογικότητες και πολίτες, ενώνουμε δυνάμεις, ενώσουμε τις καρδιές μας για τα Χανιά που αγαπάμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.