Μουσείο Τυπογραφείας

Το Πανεπιστήμιο των Ορέων στον Αποκόρωνα, στις 9 Μαϊου

Oι ομάδες των εθελοντών καθηγητών του Πανεπιστημίου των Ορέων, με επικεφαλής τον καθ. Ι. Παλλήκαρη, θα επισκεφθούν τον Δήμο Αποκόρωνα, την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και θα εξετάσουν στο χωριό Φρε, τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Οπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου: “Η καθ. Παιδαγωγικών του Πανεπιστημίου Κρήτης κυρία Π. Καλογιαννάκη μαζί με εθελοντές εκπαιδευτικούς, θα υλοποιήσει την καινοτόμο δράση της Αλληλοδιδασκαλίας, μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Φρε και του Ιδιωτικού Δημοτικού σχολείου Ναυστάθμου Κρήτης.

Θα λειτουργήσουν όπως πάντα, τα Καφενεία των Ορέων, με τους άνδρες, όπου θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, η κτηνοτροφία, η γεωργία, η Κρητική διατροφή και ο Ήλιος της Κρήτης και με τις γυναίκες, η Αποστολή Πηνελόπη Gandhi, η οικιακή οικονομία και η τελειότητα των μοναδικών αυθεντικών χειροτεχνημάτων της Κρητικής Υφαντικής τέχνης, μεγάλης αξίας και διεθνούς αναγνωρισιμότητας.”

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.