Μουσείο Τυπογραφείας

Πάνδημο “αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και μέλη της οικογένειας ακολουθούν τη σορό του φαρμακοβιομήχανου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παύλου Γιαννακόπουλου, στο ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, μετά το  λαϊκό προσκύνημα, Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΣτις 3 μετά το μεσημέρι τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Το “παρών” στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης (ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο) και πολλοί ακόμη άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.
Από το πρωί, η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, κατέφθασε περίπου στις 14.30 και απότισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Νωρίτερα το πρωί το “παρών” έδωσε και ο επί σειρά ετών προπονητής των “πρασίνων” Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περίπου στη 1 το μεσημέρι κατέφθασε στη Μητρόπολη ο αδελφός του εκλιπόντος, Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στάθηκε δίπλα στο φέρετρο, χωρίς να σταματήσει λεπτό να κλαίει με λυγμούς.
Μετά την ολοκλήρωση της νεκρώσιμης ακολουθίας έγινε η ταφή στο Α’ Νεκροταφείο. Αν και η τελετή ήταν σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ακολούθησαν με μηχανοκίνητη πομπή μέχρι την είσοδο του νεκροταφείου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.