Μουσείο Τυπογραφείας

Πανακρωτηριακός στη θέση της Παλαιόχωρας και η αναδιάρθρωση

Με δύο ομάδες όπως και να έχει θα εκπροσωπηθεί τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική το χανιώτικο ποδόσφαιρο. Η παραμονή της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ο υποβιβασμός από την άλλη για την Παλαιόχωρα δημιουργούν την κατάσταση όπως αυτή θα διαμορφωθεί σε λίγο καιρό από σήμερα, με τη νέα ομάδα που αναμένεται να πάρει τη θέση της Παλαιόχωρας, να είναι, βάσει της βαθμολογίας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ‘ ΕΠΣΧ, ο Πανακρωτηριακός.
Σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο που να δηλώνει τη δημιουργία περιφερειακού. Βασικά το ερώτημα είναι το εξής: Θα παραμείνει η Γ’ Εθνική σε αυτή τη μορφή ή θα καταργηθεί και στη θέση της θα επανέλθει το περιφερειακό; Ουσιαστικά, η Γ’ Εθνική μετατρέπεται σε κατάταξη… Δ’ Εθνική, λόγω της δημιουργίας της Σούπερ Λιγκ 2, που φέρνει τη Φούτμπολ Λιγκ, ως τρίτο σε σειρά πρωτάθλημα της χώρας! Η αναδιάρθρωση αυτή καθαυτή δε αφορά ακριβώς τις τρεις κατηγορίες, Σούπερ Λιγκ 1 και 2 και Φούτμπολ Λιγκ, όχι τη Γ’ Εθνική, που από τη μία ενδέχεται να παραμείνει ως έχει, από την άλλη, όχι, άρα σε περίπτωση επιστροφής του περιφερειακού, οι ομάδες που θα κερδίζουν την άνοδο θα πηγαίνουν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.