Μουσείο Τυπογραφείας

Π. Σημανδηράκης: “Εμπιστοσύνη στους πολίτες”

Τη στήριξη των απλών πολιτών και όχι μια κεντρική συμφωνία συνεργασίας θα επιδιώξει η “έκπληξη” των δημοτικών εκλογών για τα Χανιά Παναγιώτης Σημανδηράκης.
Μετά την επισημοποίηση των αποτελεσμάτων και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα των “Χ.Ν.” ο κ. Σημανδηράκης τόνισε για τη Β’ Κυριακή πως «απευθυνόμαστε όχι μόνο στους επικεφαλείς αλλά στους πολίτες και τους καλούμε να μας εμπιστευτούν ξανά για να τους αποδείξουμε ότι αυτά τα οποία προτείνουμε έχουμε σκοπό να τα υλοποιήσουμε σε συνεργασία με όλες τις υγιείς δυνάμεις που θα βρίσκονται την επόμενη ημέρα στο Δ.Σ. Καλέσαμε τους πολίτες των Χανίων να υποστηρίξουν την κίνηση μας, τους καλούμε και τώρα ώστε να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε όλοι μαζί μια καθαρή,προοδευτική, συλλογική πρόταση που θα καλύπτει την ανάγκη όλων των Χανιωτών χωρίς κανένα αποκλεισμό. Γνωρίζω όλους τους επικεφαλείς, τους τιμώ όλους και για καθένα μπορώ να προσδώσω ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Η επόμενη εβδομάδα είναι εβδομάδα των πολιτών, εβδομάδα της βάσης. Συνεχίζεται η προσπάθεια που ξεκινάει από τα κάτω προς τα πάνω όπως κάναμε από την πρώτη ημέρα» .
Παράλληλα ευχαρίστησε τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες για τη συμμετοχή τους και την εμπλοκή τους με τις δημοκρατικές διαδικασίες. «Με τη συμμετοχής τους απέδειξαν ότι ενδιαφέρονται για να δουν στο Δήμο Χανίων μια ενότητα, μια ενότητα που να εκφράζει και την εμπειρία και την ανανέωση. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε εκ μέρους της νέας μας αυτοδιοικητικής ομάδας “Για τα Χανιά” που τους τελευταίους 9 μήνες έδωσε ένα δύσκολο αλλά καθαρό αγώνα για να μπορέσει να επικοινωνήσει τα πρόσωπα και τη διάθεση τους και ένα νεωτερικό πρόγραμμα που να απαντάει στο σήμερα και το αύριο της κοινωνίας των Χανίων» είπε ο κ. Σημανδηράκης που ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του, τις οικογένειες τους, τη δική του οικογένεια για τη στήριξη.
Στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Για τα Χανιά” επικράτησε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης στην επικράτηση την Β΄Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.