Μουσείο Τυπογραφείας

“Οχι” στη φορολόγηση αγροτεμαχίων

“Οχι” στο νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων λέει και η ΠΑΣΥ Χανίων.
Οπως επισημαίνει, «ένα ακόμα μόνιμο χαράτσι που θα πλήξει το συνεχώς μειούμενο αγροτικό και κτηνοτροφικό εισόδημα είναι το νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων, που φέρνει στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.
Σε συνάρτηση με την νέα ΚΑΠ που μειώνει δραματικά τις επιδοτήσεις ειδικά στους μικρούς και μεσαίους αγρότες, την άγρια φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με 13% που θα ισχύσει από 1-1-2014 με το κράτημα των λογιστικών βιβλίων, τις εξευτελιστικές τιμές, τα απλήρωτα αγροτικά προϊόντα από τους εμποροβιομηχάνους, τη συνεχή αύξηση του κόστους παραγωγής προς όφελος των μεγάλων μονοπωλίων μέσων και εφοδίων, θα οδηγήσει χιλιάδες φτωχούς αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα.
Ο πρώτος και βασικός στόχος όλων των παραπάνω αντιαγροτικών πολιτικών της Ε.Ε. και της ελληνικής κυβέρνησης είναι η συγκέντρωση γης και παραγωγής στα χέρια μεγαλοαγροτών και επιχειρηματιών. Σ’ αυτή την κατεύθυνση συμβάλλει το κατατεθέν νομοσχέδιο για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.