Μουσείο Τυπογραφείας

“Οταν ξέρεις ν’ αγαπάς” της Γιώτας Παπαδημακοπούλου

Το νέο βιβλίο της συγγραφέως Γιώτας Παπαδημακοπούλου με τίτλο “Οταν ξέρεις ν’ αγαπάς” παρουσιάστηκε προχθες στο βιβλιοπωλείο “Librairie”, παρουσία αρκετού κόσμου με τον οποίο η συγγραφέας συνομίλησε. Η κα Παπαδημακοπούλου αναφερόμενη στο βιβλίο υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για: «ένα μυθιστόρημα το οποίο σε αντίθεση με τα προηγούμενα έργα μου, καταφέρνεται με δύο πολύ σοβαρά κοινωνικά θέματα. Το ένα αποτελεί και ταμπού, θα λέγαμε, στην ελληνική κοινωνία, είναι το θέμα της οροθετικότητας και πώς αυτό αντιμετωπίζεται μέσα σε μια σχέση. Πώς αντιμετωπίζεται κοινωνικά, ιατρικά και από εκεί και έπειτα τίθενται και άλλα ζητήματα και θέλω να πιστεύω πως θα ανοίξει κάποιες πόρτες και θα είναι έτσι μια δυνατή φωνή».
Το βιβλίο παρουσιάστηκε από τον Χανιώτη συγγραφέα Πολυχρόνη Κουτσάκη, ο οποίος, επεσήμανε ότι: «Είναι ένα βιβλίο που μιλάει για δύο πολύ σημαντικά θέματα, ένα είναι ο έρωτας, ένας σχεδόν απαγορευμένος έρωτας ανάμεσα σ’ έναν άνδρα που έχει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας και σε μια κοπέλα η οποία το γνωρίζει και παρόλα αυτά αποφασίζει να μείνει κοντά του και το άλλο έχει να κάνει με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά στην Ελλάδα».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.