Μουσείο Τυπογραφείας

Ορθοπεταλιές διαμαρτυρίας και στα Χανιά

Ορθοπεταλιές διαμαρτυρίας για ποδηλατόδρομους στην πόλη των Χανίων από τους φίλους του ποδηλάτου σήμερα και στα Χανιά όπως και σε άλλες 22 πόλεις σε όλη τη χώρα.
Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν μετά τις 5 το απόγευμα στην πλατεία Δημοτικής Αγορά και μετά από 45 λεπτά ξεχύθηκαν στους δρόμους αρχικά της παλιάς πόλης, της Νέας Χώρας, του εμπορικού κέντρου, της Χαλέπας και των Δικαστηρίων.
«Αποτελεί μια συμβολική ενέργεια που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα καθώς διεκδικούμε ποδηλατόδρομους για την πόλη μας» είπαν στα «Χ.Ν.» μέλη του συλλόγου «Ποδηλάτρεις» που είχε την ευθύνη για την πραγματοποίηση της ποδηλατοπορείας.

1 σχολιο

  • [iq] ~ ~ ~ Απάντηση

    Στο Ρέθυμνο πριν λίγες μέρες ο Δήμος έκλεισε μέσω του leader 250 χιλιάρικα για ποδηλατόδρομο 70 χιλιομέτρων . Εδώ μάλλον πιο μεγάλη πιθανότητα είναι να βγούμε από την Ευρώπη παρά να κάνουμε ποδηλατόδρομους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.