Μουσείο Τυπογραφείας

Ορκίζονται αύριο οι βουλευτές

vouliΜε τη νέα της σύνθεση θα συγκληθεί αύριο η Ολομέλεια της Βουλής για να ορκιστούν οι νεοεκλεγέντες βουλευτές. Την τελευταία του συνάντησή με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ως πρόεδρος είχε σήμερα ο Νίκος Βούτσης.

«Θα είμαστε θεσμικά κοντά του και την επόμενη μέρα», δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης για τον Κώστα Τασούλα, το νέο πρόεδρο του Κοινοβουλίου που προτείνεται από τη ΝΔ, η εκλογή του οποίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Οι δύο άνδρες είχαν όλη την εβδομάδα μια στενή και πολύ καλή συνεργασία, όπως ανέφερε ο κ. Βούτσης, προκειμένου ο κ. Τασούλας να έχει πλήρη εικόνα και να είναι έτοιμος στα νέα του καθήκοντα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής θέλησε σήμερα, δύο μέρες πριν από την εκλογή του νέου προέδρου, να ευχαριστήσει από καρδιάς, όπως είπε, τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τη συνεργασία που είχαν όλο το διάστημα της θητείας του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.