Μουσείο Τυπογραφείας

Ορκίστηκε o νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευ. Αποστολάκης

Ορκίστηκε ως νέος υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  ο μέχρι σήμερα αρχηγός ΓΕΕΘΑ Nαύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, στο πλαίσιο ειδικής τελετής στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο νέος ΥΕΘΑ έδωσε θρησκευτικό όρκο ενώπιον του αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος  Ιερώνυμου και εν συνεχεία υπέγραψε το Πρωτόκολλο διορισμού του.

Ακολούθησαν οι εθιμοτυπικές φωτογραφίες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, καθώς και με την σύζυγο και τον γιο του κ. Αποστολάκη, που παρέστησαν κατά την τελετή ορκωμοσίας του στο Προεδρικό Μέγαρο.

1 σχολιο

  • [Δονόπουλος Φώτιος] ~ ~ ~ Απάντηση

    Επιτέλους και κάτι σωστό, ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Τα σοβαρά κράτη ….Αμερική, Ρωσία, Τουρκία κλπ. αξιοποιούν τους απόστρατους σε θέσεις κλειδιά «κατά κόρον». Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Αποστολάκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.