Μουσείο Τυπογραφείας

Η ομάδα “Red Action” στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων επισκέφθηκε η ομάδα “Red Action” του Santa Run και μοίρασε χαμόγελα. Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου «Όταν λέμε ότι το Santa Run κάνει τον καθένα από εμάς που συμμετέχει στη διοργάνωση, ιδιαίτερα ως εθελοντής, καλύτερο άνθρωπο, το πιστεύουμε και το εννοούμε. Η πιο μεγάλη ανταμοιβή για την πιο μεγάλη γιορτή της αλληλεγγύης είναι αυτό το μοναδικό και πολύτιμο αίσθημα ότι προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτό ήταν και θα είναι η κινητήρια δύναμη για τη γιορτή που απολαμβάνουμε, όχι μόνο τη μέρα του Santa Run Χανιά, αλλά κάθε μέρα δράσης και προετοιμασίας.
Αυτή τη φορά, τη χαρά μας μοίρασαν απλόχερα, χθες Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, οι τρόφιμοι του Δημοτικού Γηροκομείου. Τα ξωτικά της Red Action Team δεν έχουν λόγια να τους ευχαριστήσουν. Βρέθηκαν εκεί νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μαζί με τους μουσικούς Παντελή Κιάσσο, Στέλιο Ηλιάδη και Γιούλη Κατσιμπίρη, τραγούδησαν και χόρεψαν με την καρδιά τους. Μπήκαν σε όλα τα δωμάτια, μίλησαν με όλους τους ηλικιωμένους, μοίρασαν μπαλόνια και κεράσματα σε όλους, προσφορά από το Σύλλογο Γυναικών Χαλέπας «Οι γειτόνισσες». Απόλαυσαν το κέρασμα του κυρίου Μανώλη, που υποδέχεται όλους τους επισκέπτες από το δωμάτιο 1, σιγοτραγούδησαν μαζί με την παλιά λυράρισσα Ασπασία Παπαδάκη, που αν και η ίδια δεν σηκώνεται εύκολα από το κρεβάτι της, το τραγούδισμά της ξεσηκώνει θύελλα συναισθημάτων. Η ευχαρίστησή και το «ευχαριστώ» μας μαζί θα είναι να ξαναέρθουμε κοντά σας, για να απολαύσουμε την ειλικρινή χαρά που νιώθετε και μας προσφέρετε.
Αυτο είνα το Santa Run τελικά, ανταλλαγή χαράς.
Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε κι εσείς μέρος φέτος.
Δηλώστε συμμετοχή στο Σπίτι του Santa Run,
πλατεία Χορτατσών 9, στο πλάι της Αγοράς.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.