Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώθηκε η πορεία προς την Αμερικάνικη βάση

Με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς ξεκίνησε η προγραμματισμένη για σήμερα πορεία προς την Αμερικάνικη βάση.

Κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης στην πλατεία της δημοτικής Αγοράς, χαιρετισμό απηύθυναν ο βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Μανώλης Συντυχάκης, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Νίκος Βουρλάκης, εκπρόσωποι των Επιτροπών Ειρήνης Κρήτης, ο εκπρόσωπος της Πανκύπριας Επιτροπής Ειρήνης ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γιώργος Φραγκιουδάκης.
Στην συνέχεια οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν αρχικά πορεία στο κέντρο των Χανιών και μετά επιβιβάσθηκαν σε λεωφορεία και ΙΧ με κατεύθυνση προς το Ακρωτήρι.

Οι διαδηλωτές έφτασαν στο Μουζουρά στις14:20 και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την είσοδο της Βάσης φωνάζοντας αντιΝΑΤΟϊκά και αντιαμερικανικά συνθήματα.

Στο Μουζουρά παρέδωσαν ψήφισμα, έκαψαν δύο σημαίες των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και η κινητοποίηση έληξε.

2 σχολια

  • [ΜαroLedaki] ~ 14 Απριλίου 2019 ~ 19:01 ~ Απάντηση

    Ντροπή να καίγονται οι σημαίες.

  • [Γιαννης] ~ 14 Απριλίου 2019 ~ 19:41 ~ Απάντηση

    Αυτά μας τα έλεγε και ο ΣΥΡΙΖΑ (το ΚΚΕ εσωτερικού) όταν ήταν στην αντιπολίτευση και μετά είδαμε πόσο “ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΟΙ” ήταν οι ΕθνοΠροδ’οτες αριστεροί κατ’ επάγγελμα….

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.