Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά

kinal_1_radiolasithi.gr_-735x400H NE Kινηματος Αλλαγής Χανιών με ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι  ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλακη.

Αναλυτικα :
Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης εκπροσώπησε την πρόεδρο Φωφη Γεννηματά στις εκδηλώσεις τιμής της επανάστασης του Θερίσου, στις 11.00 πμ. .
Νωρίτερα στις τις 9.30 π.μ. επισκέφτηκε συνοδευόμενος από στελέχη του κινήματος τον αντιπεριφερειαρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαρακη ο οποίος τον ενημέρωσε για θέματα που αφορούν τον Ν. Χανίων και το στάδιο που βρίσκονται οι αποκαταστάσεις των ζημιων μετά τις πρόσφατες θεομηνίες.
Στις 12.00 π.μ. επισκέφτηκε το Δημαρχείο Πλατανια οπου ο Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδρακης κατέθεσε τις αποψεις του, συνοπτικά :
« Θέλουμε κατ αρχην να βάλουμε τους οικισμούς που έχουν πληγεί σε πρόγραμμα πλαισίου ανασυγκρότησης, δια μέσου ταμείου αλληλεγγύης , κατά δευτερον θέλουμε την άμεση αποκατάσταση των αρδευτικών έργων και μελέτες κατασκευής και τριτον την ευκαιρία επανεκκίνησης και ανασυγκρότησης των περιοχών που έχουν πληγεί. »
Στις 13.00 συνοδευόμενος από το κλιμάκιο επισκέφτηκε επιτόπια περιοχές του δήμου Κισσαμου που έχουν πληγεί όπου ο Δημαρχος Θ. Σταθακης των ενημέρωσε για την πορεία αποκαταστάσεις των ζημιών.
Στις 14.00 συνάντησε στο Καφέ Κήπος μέλη της Κ.Π.Ε. , την γραμματεα , τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και των Δημοτικών Οργανώσεων ,όλους τους υποψήφιους βουλευτές για τις εθνικές εκλογές 2019, , τους συνέδρους του 2ου συνεδρίου καθώς και μέλη του κινήματος αλλαγής που παραβρέθηκαν , για πολιτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.