Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώθηκαν τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Αποκορώνου

fwtografia-vevaiwseisΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Αποκορώνου και του ΜΑΙΧ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αποκορώνου «συνολικά υλοποιήθηκαν 4 προγράμματα, τα οποία παρακολούθησαν 75 καταρτιζόμενοι. Τα προγράμματα ήταν : Βασικά Αγγλικά –προφορική επικοινωνία, Κοπτική Ραπτική , Εκμάθηση Η/Υ και Κοσμητολογία.
Οι καταρτιζόμενοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Εκμάθηση Η/Υ είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης για την απόκτηση πιστοποιητικού Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ.
Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν σε 4 ενότητες και απέκτησαν τo πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής «Unicert Primary» το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π και αποδεκτό από τον Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη, αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο, και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.
Μέρος του κόστους της εκμάθησης Η/Υ καθώς και το κόστος πιστοποίησης καλύφθηκε από πιστώσεις του προγράμματος Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αποκορώνου, ενταγμένο στο Ε.Π. Κρήτη του ΕΣΠΑ 2014-2020, με πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και εθνικούς.
Σήμερα, 15/4/2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των προγραμμάτων και δόθηκαν από τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη οι βεβαιώσεις παρακολούθησης και τα πιστοποιητικα»

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.