Μουσείο Τυπογραφείας

Ολλανδoί δώρισαν απινιδωτή στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Την Δευτέρα 10.02 το ζεύγος Γιάννης και Αδριάνα Κλάιντγενς, Ολλανδικής καταγωγής που ζουν πλέον μόνιμα στην Παλαιόχωρα, δώρισαν στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου έναν απινιδωτή για την κάλυψη αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών των δημοτών του, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο απινιδωτής παραδόθηκε στον Δήμο από το ζεύγος Κλάιντγενς παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σταματίας Σταυρίδου-Βλησίδη, των Αντιδημάρχων Εμμανουήλ Κουκουλά και Νικολάου Φιωτοδημητράκη, της εντεταλμένης συμβούλου για θέματα πολιτισμού και αθλητικού χαρακτήρα Αικατερίνης Καλαϊτζάκη – Περράκη και του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού και υπευθύνου πολιτικής προστασίας του Δήμου Στέλιου Καλογρίδη.
Παρόντες στην παράδοση ήταν και ο Πρόεδρος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Σελίνου Ευτύχης Σφακιανάκης και το μέλος της ομάδας Πολύδωρος Μαρκουλάκης πρώην δημοτικός σύμβουλος.
Ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου τους ευχαριστεί θερμά για την ευγενική προσφορά τους, την ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις ανάγκες των κατοίκων του τόπου κατοικίας τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.