Μουσείο Τυπογραφείας

Όλα έτοιμα για το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον στο κλ. Κλαδισού

Αύριο αρχίζει στο κλ. Κλαδισού το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον, στο οποίο υπολογίζεται ότι θα πάρουν μέρος 230 αθλητές – αθλήτριες από 40 χώρες, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21/10.
Το μεσημέρι οι διοργανωτές (Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων) παραχώρησαν -στο κλ. Κλαδισού- συνέντευξη Τύπου, με πρώτο ομιλητή τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, ο οποίος τόνισε ότι το τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στους Χανιώτες και όχι μόνον, να γνωρίσουν από κοντά ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα, καλώντας ειδικά τα παιδιά να πάνε στον Κλαδισό και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Χανίων υπεύθυνου αθλητισμού, Σταύρου Φιωτάκη, που καλωσόρισε αθλητές και συνοδούς στην πόλη μας, ευχόμενος καλούς αγώνες.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Ξάνθου, ο οποίος αναφέρθηκε στο τουρνουά και γενικότερα στο άθλημα, ενώ η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με δηλώσεις δυο νεαρών διεθνών Ελλήνων αθλητών.
Οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί-βράδυ και θα ολοκληρωθούν με τις απονομές, ενώ αύριο θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης.
Περισσότερα για το τουρνουά στο αυριανό φύλλο των “Χ.ν”.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.