Μουσείο Τυπογραφείας

Οι σπηλαιώσεις στο Ενετικό Λιμάνι δεν μπορούν να περιμένουν!

Το θέμα των σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι συζήτησαν το Σάββατο δημοτική αρχή και επαγγελματίες του λιμανιού. Σημαντικό το θέμα, απασχολεί εδώ και χρόνια τα Χανιά με τη μια μελέτη να διαδέχεται την άλλη, το κράτος και τους φορολογούμενους πολίτες να πληρώνουν για αυτές και τα πράγματα να παραμένουν… ως έχουν.

Την ίδια στιγμή εδώ και μια 5ετία υπάρχει μία μελέτη που έγινε από τη “Σύγχρονη Ναυτική Εκπαίδευση Α.Ε.” για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στην οποία καταγράφονται 59 σπηλαιώσεις μέσα στο λιμάνι (σ.σ. σχετικό δημοσίευμα στα “Χ.Ν.” της Παρασκευής), ορισμένες εκ των οποίων ήταν πολύ επικίνδυνες τότε -το 2014 όταν έγινε η καταγραφή τους- πόσο μάλλον σήμερα!

Αυτό το ζήτημα επιβάλλεται να απασχολήσει άμεσα τους τοπικούς φορείς, γιατί πώς θα μιλάμε για σκιάδια και τραπεζοκαθίσματα όταν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος σε μια πρώτη σοβαρή καταιγίδα να καταρρεύσει ένα τμήμα της ακτογραμμής του λιμανιού!

1 σχολιο

  • [Politis] ~ ~ ~ Απάντηση

    νούμερο 1 προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι. μπράβο για το άρθρο. να μην ξαναδουμε καταστάσεις κουμ καπι που από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.