Μουσείο Τυπογραφείας

Oι πιο… τρελές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις σε μια Πρεσβεία

26E5837708D000ABBA7E963F24B80BF3Ένας απελπισμένος, για χορτοφαγικά λουκάνικα, άνδρας απευθύνεται σε πρεσβεία στο Δελχί, έχοντας ακούσει ότι εκεί αποθηκεύονται προμήθειες.

Άλλος ζητά διαβεβαιώσεις πως στην Πολωνία δεν υπάρχουν βαμπίρ μετά την ιντερνετική του γνωριμία με Πολωνέζα που τον ρωτά τι ομάδα αίματος είναι.

Παραθεριστές απευθύνονται στην πρεσβεία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια στην εύρεση νέου ξενοδοχείου, γιατί μια γάτα εισέβαλε και λέρωσε το κρεβάτι σε αυτό το οποίο βρίσκονταν μέχρι εκείνη την ώρα.

Μελλόνυμφοι ζητούν την οργάνωση του γάμου τους και ιδανικά ένα ταξίδι στο Βατικανό και συνάντηση με τον Πάπα.

Ανήσυχοι τηλεθεατές ζητούν μια γρήγορη ενημέρωση στις νεότερες εξελίξεις του τηλεοπτικού show Strictly Come Dancing.

Οι παραπάνω παράδοξες επιθυμίες- περιστατικά δεν είναι τίποτα άλλο από τα αιτήματα πολιτών που απευθύνονται σε Βρετανικές Πρεσβείες ανά τον κόσμο όπως αυτά δημοσιοποιήθηκαν από ρεπορτάζ του Guardian.

«Δυστυχώς πρέπει να τονίσουμε ότι το υπουργείο Εξωτερικών δεν μπορεί να δώσει συμβουλές για βαμπίρ, άτακτες αδέσποτες γάτες ή εξελίξεις στο Strictly Come Dancing. Και η ικανότητά μας να φτιάξουμε λουκάνικα για χορτοφάγους παραμένει, δυστυχώς, ελλιπής» θα μπορούσε να είναι η απάντηση των εργαζομένων που καλούνται να διαχειριστούν τα απίστευτα-κι όμως αληθινά- τηλεφωνήματα επιδεικνύοντας πάντα ψυχραιμία και κυρίως ευγένεια, ειδικά όταν η κατάσταση «ξεφεύγει» ακόμη περισσότερο.

Όπως για παράδειγμα, όταν άνδρας στην Αργεντινή ζήτησε μια λίστα με γυναίκες που θα μπορούσε να παντρευτεί, η πολίτης ζητά να τον βοηθήσουν να καταλάβει την υπόθεση του «Braveheart»!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.