Μουσείο Τυπογραφείας

Oι φετινές εκδηλώσεις για τη Μάχη της Κρήτης

«Φέτος δεν έγινε καμία εκδήλωση για τη Μάχη της Κρήτης, δεν έγινε κάτι για να τιμηθούν οι πρόγονοι μας;» ήταν η ερώτηση αναγνώστη μας που αυτές τις ημέρες είχε συνηθίσει να έχουμε καθημερινά από δύο εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία του νομού πέρα από τις θεματικές και πολιτιστικές δράσεις που συνδέονται με τα γεγονότα. Εκδηλώσεις έγιναν και γίνονται, χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες από το αεροδρόμιο του Μάλεμε το απόγευμα της Τετάρτης και το μνημείο του Κερίτη το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
Ωστόσο λόγω των μέτρων δεν ανακοινώνονται και παρευρίσκεται μικρός αριθμός επισήμων για ένα τρισάγιο και μια κατάθεση στεφάνων.
Οι τοπικοί φορείς ας προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν ώστε σε ένα χρόνο από σήμερα όταν θα έχουμε τα 80 χρόνια από την επέτειο της Μάχης, να τιμηθεί το γεγονός με όλη την αρμόζουσα σοβαρότητα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.