Μουσείο Τυπογραφείας

«Όχι» για ταΐστρες αδέσποτων ζώων από τις Δημοτικές Κοινότητες

adespotaΤην τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων σε διάφορα σημεία του Δήμου θα συζητήσει το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο καθώς η αρμόδια Επιτροπή Ποιότητας ζωής που επρόκειτο να συζητήσει το θέμα δεν κατάφερε να έχει απαρτία! Την εισήγηση για την τοποθέτηση των ταίστρων και ποτίστρων κάνει το τμήμα Αγροτ. Οικονομίας και Ανάπτυξης της Π.Ε. Χανίων.
Μάλιστα προτάθηκαν και συγκεκριμένες περιοχές όπου θα μπορούσαν να τοποθετηθούν οι ταΐστρες. Ποία ήταν η αντίδραση των τοπικών κοινοτήτων; Πλήρη άρνηση! Ειδικότερα αρνητικά τοποθετήθηκαν οι Δημοτικές Κοινότητες Γαλατά, Σούδας, Μουρνιών, Βαμβακόπουλου και οι τοπικές κοινότητες Αγ. Μαρίνας, Σταλού και Τσικαλαριών που με σχετικές αποφάσεις τους δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν την τοποθέτηση ταΐστρων και ποτίστρων!
Μόνο η Δημοτική κοινότητα Χανίων (παλιός “Καποδιστριακός” Δήμος Χανίων) συμφώνησε στην τοποθέτηση τους και πρότεινε κάποια σημεία : Επί της οδού Πειραιώς κοντά στο πάρκο, προς το τέρμα της οδού Σελίνου, στο Κουμ Καπί κοντά στην πύλη της Άμμου στο δημοτικό χώρο στάθμευσης, στο φράγκικο νεκροταφείο, στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς κοντά στις τουαλέτες, κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας επί της οδού Σφακιανάκη.
Μετά από όλα αυτά θα έχει πραγματικό ενδιαφέρον το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.