Μουσείο Τυπογραφείας

Οχι άλλες συννεφοπτώσεις

Οι Ελληνες πρέπει να τρέφουν βιώσιμες προσδοκίες για τη νέα τους κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου.
Τα προβλήματα είναι πολλά και υπαρκτά. Γι’ αυτά αγωνιούν οι Ελληνες, γι’ αυτά δουλεύουν, γι’ αυτά ξενυχτούν.
Ηδη η Τουρκία εισέρχεται σε έναν φρενήρη ρυθμό, ο πρόεδρος του ESM Κλάους Ρέκλινγκ, απηύθυνε αυστηρές προειδοποιήσεις, ο Διοικητής της ΤτΕ μίλησε για “μαύρη τρύπα” 1,1 δισ.
Είναι βασικό η χώρα, χωρίς να εκτροχιαστεί δημοσιονομικά να ενσωματώσει πολιτικές ανάπτυξης, σταθερότητα, κοινωνικής ειρήνης και ασφάλειας.
Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε έχει πολύ μεγάλη σημασία για την πρόοδο της χώρας.
Καλά τα αστεία, αλλά είναι για τους πολωμένους και τους εικονοκλάστες, όχι για αυτούς που μοχθούν.

1 σχολιο

  • [Καγιαλές] ~ ~ ~ Απάντηση

    Aξιότιμε κύριε,το άρθρο σας είναι αυτό που θα λέγαμε “πολλά εν ολίγοις”.”Και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε…”που λέει και ο ποιητής.΄ Αρχισε το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας να ρέπει πρός την κανονικότητα και να αποκτά ανοσία στο σουρεαλισμό και στο σανό.Ελπίζουμε το άρθρο σας να δικαιωθεί και να δεί το “φώς το αληθινό” και το υπόλοιπο τμήμα του λαού μας και να αντιληφθούν οι πάντες ότι στην διεθνή σκηνή,αφού πρώτα έχεις φροντίσει να θωρακίσεις την ύπαρξη σου με τις ένοπλες δυνάμεις,είσαι ότι παράγεις.Είτε πνευματικό προϊον είναι αυτό,είτε βιομηχανικό,είτε υπηρεσίες κλπ.τίθεται στην βάσανο του ανταγωνισμού και όποιος αντέξει.Με άλλα λόγια οι τεμπελχνοτερατογεννέσεις των κομματικών σωλήνων δεν μας πάνε πουθενά ας πάρουν την σκυτάλη αυτοί που παράγουν πλούτο με τον ιδρώτα τους …..Με εκτίμηση

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.