Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Τζον Φ. Κένεντι Τζ., αν ζούσε θα ήταν πρόεδρος

x_tdy_flashback_kennedy_160714.today-vid-canonical-featured-desktopΣίγουρη ότι ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ θα ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, εάν δεν είχε πεθάνει το 1999, δηλώνει η πρώην βοηθός της Τζάκι, Κάθι ΜακΚέον.
«Εάν ο αδελφός της Καρολάιν δεν είχε φύγει, πιθανότατα θα ήταν υποψήφιος για την προεδρία», δήλωσε η ΜακΚέον, η οποία βοήθησε στην ανατροφή του Τζούνιορ και της αδελφής του, σε ένα νέο αφιέρωμα του περιοδικού Avenue για την Καρολάιν Κένεντι.
Η ΜακΚέον είπε ακόμα ότι «η Καρολάιν είχε πάντα την αίσθηση καθήκοντος… να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσε να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος».
Ως πρέσβειρα στην Ιαπωνία η Καρολάιν «πήρε μια γεύση από τη δημοσιότητα» αναφέρει τα δημοσίευμα και ότι είναι «αποφασισμένη να κερδίσει μία έδρα στο Κογκρέσο και να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα των Κένεντι».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.