Μουσείο Τυπογραφείας

O Σπίρτζης για το υπό κατασκευή οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά

1 spirtzis20Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστος Σπίρτζης από το υπό κατασκευή οδικό δίκτυο Ηράκλειο – Μεσαρά, δήλωσε ότι ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες τέσσερα έργα που περιμένουν οι πολίτες του Ηρακλείου και του Λασιθίου για δεκαετίες. Τα έργα αυτά είναι, το οδικό δίκτυο Γούβες – Χερσόνησος, η γέφυρα στο Χαμέζι, το σύνολο του έργου στον Αποσελέμη, δηλαδή εκτός από το φράγμα, το διυλιστήριο και η σήραγγα, και ο δρόμος για τη Μεσαρά.

«Για όσους κινδυνολογούν, θα είναι προσκεκλημένοι για το δουν με τα μάτια τους τις επόμενες ημέρες, υπάρχουν πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα, με τρεις σταθμούς για το δρόμο της Μεσαράς, την 1η Απρίλη, στις 10 Απρίλη και στις 25 Απρίλη, που θα παραδοθεί το σύνολο του έργου. Άρα, θα τα ξαναπούμε πάρα πολύ σύντομα για να παρακολουθείτε κι εσείς και το χρονοδιάγραμμα και τις εργασίες, τις επόμενες μέρες που ακολουθούν, βδομάδα-βδομάδα, μέχρι τις 25 που ολοκληρώνεται και παραδίδεται το έργο».

1 σχολιο

  • [Δημητρης] ~ 25 Μαρτίου 2019 ~ 22:00 ~ Απάντηση

    Ο κ Σπιρτζης σε δηλωσεις του ειπε…..παραδινομε σημερα στο λαο της Κρητης …….στο λαο του Ηρακλειου,του Λασιθειου ,τα εργα….αυτο ειναι το σωστο κ. υπουργε γιατι τα Χανια και Ρεθυμνο οπως και για τους προηγουμενους το ιδιο και για σας απλα δεν υπαρχουν.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.