Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Σάινθ κορυφαίος όλων των εποχών στο WRC

Ο Κάρλος Σάινθ αναδείχθηκε κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), ύστερα από τη σχετική ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην ιστοσελίδα του WRC με τη συμμετοχή φιλάθλων και δημοσιογράφων. Ο Ισπανός δις παγκόσμιος πρωταθλητής νίκησε στον «τελικό» τον Γάλλο -πολυνίκη του WRC με εννέα τίτλους- Σεμπαστιάν Λεμπ, καθώς συγκέντρωσε το 57,28% των ψήφων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό ψήφισαν περισσότερα από 80.000 άτομα, ενώ συνολικά στη διάρκεια της ψηφοφορίας καταμετρήθηκαν περισσότερες από 300.000 ψήφοι.

«Δεν μπορώ να είμαι πιο χαρούμενος και πιο περήφανος γι’ αυτήν την αναγνώριση» δήλωσε ο 58χρονος Σάινθ, απευθυνόμενος στους φιλάθλους, και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που με φέρατε πρώτα ως τον τελικό και, φυσικά, που μου επιτρέψατε να κερδίσω αυτή την αναγνώριση κόντρα στον Σεμπαστιάν Λεμπ. Δεν χρειάζεται να σας πω πόσο πολύ εκτιμώ τον Σεμπαστιάν Λεμπ και πόσο πολύ αξίζει να είναι ο κορυφαίος…

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.