Μουσείο Τυπογραφείας

Ο ΠΣΑΤ βράβευσε την Κρητική Επιθεώρηση

Μεγάλη τιμή στην Κρητική Επιθεώρηση από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που βράβευσε με ειδικό βραβείο την Ρεθυμνιώτικη εφημερίδα για την προσφορά της στην δημοσιογραφία και την ενημέρωση των πολιτών επί 107 χρόνια, από το 1912 που ανελλιπώς εκδίδεται.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης για τα 22α βραβεία του ΠΣΑΤ στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο εκδότης της Κρητικής Επιθεώρησης Γιάννης Καλαϊτζάκης από το μέλος του ΠΣΑΤ, Αντώνη Παπουτσάκη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Γιάννης Καλαϊτζάκης αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάστηκαν και εργάζονται στην Κρητική Επιθέωρηση, στην επί τέσσερις γενιές ιδιοκτησία της και ευχαρίστησε τον ΠΣΑΤ για την τιμή που επεφύλαξε στην αρχαιότερη εφημερίδα της Κρήτης και μία από τις παλαιότερες στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.