Μουσείο Τυπογραφείας

O «Μπράντον» αποχαιρετά τον «Ντίλαν»

C47B703BA4404DA1ADD5D18A090F7D6AΤο θάνατο του Λουκ Πέρι θρηνεί ακόμα το Χόλιγουντ, και πολύ περισσότερο οι συνάδελφοί του από την τηλεοπτική σειρά Μπέβερλι Χιλς.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρέτησε το φίλο του με δύο ιδιαίτερα συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram. Ο τηλεοπτικός «Μπράντον» ανάρτησε δύο φωτογραφίες στις οποίες φωτογραφηθεί μαζί με τον Λουκ Πέρι, παλιές τις ημέρες του Μπέβερλι Χιλς και πρόσφατες.

«Ο Λουκ ήταν πολύ περισσότερα από φίλος μου… Ήταν ακόμα ο συμπαίκτης μου, ο δάσκαλός μου, η πυξίδα μου, ο αδελφός μου… Ο Λουκ ήταν πραγματικά μοναδικός… λάτρευε την οικογένειά του, ήταν παθιασμένος με τη δουλειά του και αγάπησε τη μεγάλη παρέα του … κάθε ζωή που άγγιξε, την έκανε καλύτερη… νοιαζόταν, ήταν ευγενικός, γοητευτικός, ζεστός, αστείος και έξυπνος … αγαπούσε να λέει ιστορίες και αγαπούσε το γέλιο… ήταν ένας πραγματικός κύριος … και θα λήψει από όλους εμάς που ήμασταν ευλογημένοι να τον γνωρίσουμε και να τον αγαπήσουμε… Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου».

Ο 49χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι του πήρε μέρες να βρει το κουράγιο να γράψει για το γεγονός αυτό.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.