Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Γ. Μαλανδράκης για την ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

malandrakisΘέση για την χθεσινή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τους υποψήφιους δημάρχους που υποστηρίζει ανα την Ελλάδα παίρνει ο δήμαρχος Πλατανιά και εκ νέου υποψήφιους Δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του : «Η Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών έχει από το 2010 διανύσει μια διαδρομή η οποία δεν είχε και δεν έχει κομματική ταυτότητα ούτε στηρίχθηκε σε κομματικούς μηχανισμούς.
Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που μέσα από τον συνδυασμό μας εκφράζονται προσωπικότητες από όλους τους πολιτικούς χώρους ,τους οποίους και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.
Σε αυτή την πορεία συνεχίζουμε να πορευόμαστε χωρίς κανένα χρίσμα η στήριξη από πολιτικό κόμμα καθώς ουδέποτε την ζητήσαμε, ουδέποτε ρωτηθήκαμε, ή την επιδιώξαμε.
Η ανακοίνωση του Κεντρικού Σύριζα η οποία εκδόθηκε εν αγνοία μας δημιούργησε προβληματισμούς που μας αναγκάζουν να προβούμε σε ανακοίνωση ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης χωρίς κομματικές παρεμβάσεις».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.