Μουσείο Τυπογραφείας

Ο επίμονος Stalker που σόκαρε την Kylie Minogue

kylie-minogueΗ γνωστή pop τραγουδίστρια Kylie Minogue είχε μια πολύ άσχημη και σοκαριστική εμπειρία, όταν ένας stalker πήγε στο σπίτι της, που βρίσκεται στο Δυτικό Λονδίνο, και αρνιόταν να φύγει. Η Kylie Minogue κάλεσε την αστυνομία φανερά σοκαρισμένη, αφού ο 40χρονος άνδρας που “έστησε καρτέρι” έξω από την οικία της θα μπορούσε να είναι επικίνδυνος.

Σύμφωνα με το news247, o  δράστης, αρχικά, είχε περιπλανηθεί στη γειτονιά και ρωτούσε σε διάφορα σπίτια να μάθει, πού ακριβώς μένει η γνωστή τραγουδίστρια. Όταν ανακάλυψε το σπίτι της, ο μυστηριώδης άνθρωπος χτύπούσε το κουδούνι της και δεν δεχόταν να φύγει, μέχρι που η Kylie κάλεσε τους αστυνομικούς, οι οποίοι μίλησαν τόσο στην ίδια για να την ηρεμήσουν, όσο και στον ύποπτο.

Ένας γείτονάς της δήλωσε: “Ο άντρας πίεζε επανειλημμένα το κουδούνι στο σπίτι της για ώρες και αρνιόταν να φύγει. Η Kylie ήταν αρκετά αναστατωμένη και κάλεσε την αστυνομία.”. Ένας άλλος κύριο που μένει κοντά είπε: “Ήταν ένας παράξενος τύπος. Πήγε από πόρτα σε πόρτα ζητώντας από τους ανθρώπους να μάθει πού ζούσε η Kylie”.

Αναφέρθηκε πως ο άντρας έχει ενοχλήσει πολλές φορές την τραγουδίστρια, ενώ οι φίλοι της Kylie δήλωσαν πως είχαν αγχωθεί πολύ με το περιστατικό αυτό και ότι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εξασφαλίσουν την ασφάλειά της. Σύμφωνα με τις περιγραφές, ο ύποπτος φορούσε αδιάβροχο και είχε ευρωπαϊκή προφορά, ενώ έλεγε συνεχώς “Kylie”.

Οι αστυνομικοί εξέδωσαν προειδοποίηση για παρενόχληση στον δράστη, ωστόσο, δεν τον συνέλαβαν.

Μόλις πριν από λίγους μήνες η star υπέστη άλλη μια παρενόχληση, όταν ένας άνθρωπος εξαπέλυε απειλές εναντίον της πριν από μια παράσταση στη Γερμανία τον Νοέμβριο. Η επόμενη συναυλία της στο Βέλγιο είχε μεγάλη ασφάλεια και πλήθος αστυνομικών με όπλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.