Μουσείο Τυπογραφείας

Ο Δήμος Αποκορώνου τίμησε τον εθελοντισμό σε εκδήλωση στο Ι.Ε.Τ. (φωτογραφίες – video)

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε το βράδυ της Πέμπτης η εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών και χορηγών των κοινωνικών δομών του Δήμου Αποκορώνου που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο και την Κοινωφελή του Επιχείρηση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου (Ίδρυμα “Αγία Σοφία”).
Οι εθελοντές, ντόπιοι και ξένοι που κατοικούν μόνιμα στην περιοχή, βραβεύτηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Για την εκδήλωση μίλησε στα «Χ.Ν.» ο δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων: « Επιβραβεύουμε την προσπάθεια των 2,5 ετών που προηγήθηκαν. Μια προσπάθεια που αναδείχθηκε μέσα από μια συλλογική δράση φορέων του Αποκόρωνα προεξαρχόντων των Ιερέων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων, ξένων κατοίκων του Αποκόρωνα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση και αποδείχθηκε ότι μέσα από συλλογική προσπάθεια έρχονται τα καλά αποτελέσματα».
Ο κ. Κουκιανάκης πρόσθεσε ότι «αυτή την προσπάθεια επιβραβεύουμε, ενώ στέλνουμε κι ένα άλλο μήνυμα στην κοινωνία του Αποκόρωνα και όχι μόνο, ότι μόνο μέσα από την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να δώσουμε αγάπη και να εισπράξουμε αγάπη. Να γεμίσουμε πρώτα τον εσωτερικό μας κόσμο, να φύγουμε από το εγώ και να επικεντρωθούμε στο εμείς και μέσα από την απλοχεριά μας να αγκαλιάσουμε όλους εκείνους που η οικονομική κρίση τους έχει θέση στο περιθώριο. Αξίζουν την επιβράβευση αυτή όλοι όσοι συμμετέχουν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και θεωρώ ότι στον Αποκόρωνα περισσεύει η αγάπη».
Ο δήμαρχος Αποκορώνου συμπλήρωσε ότι «μαζί μας βρίσκεται και ο εκπρόσωπος της Αγγλικανικής Εκκλησίας αρμοδιότητος όλης της Κρήτης πάτερ Φιλίπ που μένει μόνιμα στον Αποκόρωνα. Εδώ στον Αποκόρωνα είμαστε τυχεροί και είμαστε γιατί μένουν μαζί μας 3.500 ευρωπαίοι πολίτες κυρίως Άγγλοι οι οποίοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή και λέω ότι είναι οι εθελοντές που τραβάνε το βάρος όχι μόνο των χορηγιών αλλά και της διανομής μαζί με τους Ιερείς. Όλους τους ευχαριστούμε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.