Μουσείο Τυπογραφείας

Ο “Αροδαμός” στις Σπέτσες

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι του Μουσικοχορευτικου ομίλου Αροδαμος στις Σπέτσες. Ο όμιλος είχε την τιμή να προσκληθεί απο το Δήμο Σπετσών για να πλαισιώσει με κρητικους χορούς και τραγούδια την κορυφαια εκδήλωση του νησιού με αναπαράσταση της ιστορικής Ναυμαχιας των Σπετσών “Αρματα 2017 “.
Η παρασταση εξελίχθηκε σε ενα πολύ μεγάλο κρητικό γλέντι όπου επισκεπτες και ντόπιοι υπό τους ήχους της λύρας του Νίκου Λαγουδακη του λαουτου του Γιάννη Γεωργαλή  της κιθάρας του Δημήτρη Σηφάκη και καθοδηγούμενοι απο τους χορευτες του Αροδαμου χόρεψαν και τραγούδησαν μέχρι αργά.
Παρα πολλοί δε ήταν εκείνοι οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα σχολιάζοντας ότι τέτοιο γλέντι δεν έχουν ξαναζήσει ! Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ευχές για καλη αντάμωση στις εκδηλώσεις για την Αρματα 2018 !
Ο Σύλλογος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο Δήμαρχο κ.Λυρακη την αντιδήμαρχο κ.Στοφυλα στη Σπετσιωτισα φίλη και χορευτρια μας κ.Καστριώτη καθώς και σε όλους τους ντόπιους για την υπέροχη φιλοξενία.
Επίσης ευχαριστεί την εταιρεία ANEK LINES γ«ια την αμέριστη βοήθεια που μας πρόσφερε ετσι ώστε ο όμιλος μας να έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει τη μουσικοχορευτική μας παράδοση και εκτος των ορίων του νησιού μας».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.