Μουσείο Τυπογραφείας

Ντ. Μπακογιάννη: «Προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη»

Για προσωπική νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μαζί με την οικογένειά της, συνεργάτες της και τοπικά στελέχη του κόμματος γιόρτασε τη νίκη της ΝΔ στο πατρικό της σπίτι στην Χαλέπα.
«Σήμερα αυτό το ιστορικό σπίτι της Χαλέπας γιορτάζει κι έχει κάθε λόγο να γιορτάζει γιατί ο λαός εμπιστεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και του έδωσε εντολή να υλοποιήσει το πρόγραμμά του», σημείωσε η κα Μπακογιάννη μιλώντας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Μια μεγάλη νίκη. Μια νίκη προσωπική του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος γύρισε την Ελλάδα τρεις φορές και κατάφερε να πείσει τους Έλληνες πολίτες να του δείξουν εμπιστοσύνη και να του δώσουν τη θετική τους ψήφο».
Από νωρίς στα γραφεία της ΝΔ στα Χανιά και το γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη το κλίμα που επικρατούσε ήταν πανηγυρικό. Το αποτέλεσμα των exit poll επιβεβαίωσε τις προβλέψεις για ευρεία νίκη της ΝΔ και αυτοδυναμία.
«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές, δεν υπάρχουν ηττημένοι. Νικητής είναι ο ελληνικός λαός διότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Εμείς εδώ στα Χανιά και την Κρήτη έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε διπλά. Η Κρήτη έχει τον 4ο κρητικό πρωθυπουργό», ανέφερε η κα Μπακογιάννη λίγο μετά τις δηλώσεις του νέου πρωθυπουργού.
Ερωτηθείσα για τον δικό της ρόλο στη νέα πολιτική κατάσταση απάντησε: «Ο δικός μου ρόλος θα είναι αυτός ο οποίος είπα και παραμονές των εκλογών. Ο ρόλος του μαχόμενου βουλευτή, του υποστηρικτή του κυβερνητικού έργου, του ανθρώπου που θα έχει κύριο μέλημά του να αντιμετωπίσει πρωτίστως τα προβλήματα των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα βρίσκεται εκτός του κυβερνητικού σχήματος η κα Μπακογιάννη σχολίασε: «Δεν μας χρειάζονται οφίκια, μια χαρά είμαστε έτσι όπως είμαστε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.