Μουσείο Τυπογραφείας

Νέο πρωτότυπο της Honda

hondaΗ Honda επιβεβαίωσε την παγκόσμια πρεμιέρα του πρωτοτύπου ενός νέου ηλεκτρικού μοντέλου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, τον προσεχή Μάρτιο.  Το νέο ηλεκτρικό όχημα της Honda έχει εξελιχθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την πρακτικότητα, κάτι που επιβεβαιώνεται μέσα από τις καθαρές, απλές και μοναδικές σχεδιαστικές γραμμές του πρωτοτύπου. Η εικόνα μαρτυρά τη σαφή σχέση του με το Urban EV Concept της Honda, που παρουσιάστηκε αρχικά στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φραγκφούρτης το 2017, όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική.

Το ντεμπούτο του νέου πρωτοτύπου εντάσσεται στο «Ηλεκτρικό Όραμα» («Electric Vision») της Honda, μιας δέσμευσης ότι τα δύο τρίτα των ευρωπαϊκών πωλήσεων της εταιρείας θα είναι μοντέλα με ηλεκτρική/plug-in υβριδική τεχνολογία μέχρι το 2025. Μία έκδοση μαζικής παραγωγής θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.