Μουσείο Τυπογραφείας

Νέο προπονητικό τιμ στο σκάκι του ΟΑΧ

2Με νέο προπονητικό επιτελείο θα πορευτεί το τμήμα σκακιού του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων όπως έγινε γνωστό με σχετική ανακοίνωση. Λεπτομέρειες για τα άτομα που θα αναλάβουν το τμήμα, το οποίο παρουσιάζει μια έντονη δραστηριότητα, θα γίνουν γνωστές προσεχώς.

Η ανακοίνωση από τον ΟΑΧ είναι η εξής:

«Το τμήμα σκακιού του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, η οποία σηματοδοτείται με την έλευση μίας ολοκαίνουριας προπονητικής ομάδας. Ο ΟΑΧ απευθύνει πρόσκληση σε παλιούς και νέους ενδιαφερόμενους προκειμένου να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ομίλου στο τηλέφωνο 2821054066 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση o.a.xaniwn@hotmail.com για να βρεθούν στην ομάδα σκακιού του ΟΑΧ».

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Εν τω μεταξύ, ο ΟΑΧ ανακοίνωσε ακόμη την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για το τμήμα πινγκ πονγκ, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα έχει εκπροσώπηση για μια ακόμη χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία των ανδρών.

Εδρες του τμήματος στις οποίες θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις -για τις μικρότερες ηλικίες- είναι το κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού και το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου.
Για εγγραφές δίνεται το τηλέφωνο του συλλόγου (2821054066).

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.