Μουσείο Τυπογραφείας

Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

1 POLYTEXNEIO-KRHTHSΠρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, με τίτλο «Γεωτεχνολογία και Περιβάλλον», θα υλοποιήσει η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Όπως ανακοίνωσε το Ίδρυμα, «στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών και πτυχιούχοι Σχολών Θετικών Επιστημών συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Τίτλου είναι δύο εξάμηνα, ενώ ο αριθμός των εισακτέων ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε είκοσι υποψηφίους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πολυτεχνείου, η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών γίνεται με βάση τις επιδόσεις τους στις σπουδές και την τυχόν ερευνητική δραστηριότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση, ηλεκτρονικά, μέχρι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στη διεύθυνση grammateia@mred.tuc.gr.

Στην ίδια αίτηση θα συμπληρώσουν και σύντομη περιγραφή (από μισή έως μία σελίδα) σχετικά με τους λόγους που τους ώθησαν να υποβάλλουν την αίτηση, καθώς και την κατεύθυνση στην οποία επιθυμούν να εξειδικευτούν. Στο Πρόγραμμα δεν προβλέπονται δίδακτρα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.