Μουσείο Τυπογραφείας

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Μετά την επιτυχία της κινηματογραφικής ταινίας “ΑΝ”, που ταξίδεψε και στην Ευρώπη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά με έναν… ρόλο – πρόκληση.
Ο 38χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης επιμελείται ενός νέου διαφημιστικού σποτ, αναλαμβάνοντας τη σκηνοθεσία και την επιλογή της μουσικής. Στη διαφήμιση προβάλλονται οι κλασικές επιλογές που κάνει ένας σύγχρονος άνδρας στη ζωή του, συνήθειες που είναι συνειδητές επιλογές και έχουν τη δική τους αξία.
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι και ο πρωταγωνιστής στο σποτ, υιοθετώντας έναν ρόλο που ξέρει πάρα πολύ καλά, αυτόν του άνδρα που αφηγείται δημιουργικά ιστορίες, που παίζει με τις λέξεις, που ενώνει προτάσεις, που φαντάζεται και λέει ελεύθερα μια σκέψη, αποτυπώνοντάς τη με το δικό του μαγικό τρόπο, δίνοντας πνοή και αισθήσεις σε μια λευκή κόλλα χαρτί. Το διαφημιστικό είναι για γνωστό γιαούρτι, το οποίο προηγούμενα διαφημιζόταν από τον Σάκη Ρουβά.
Μάλλον, η εταιρία έχει βαλθεί να μας τρελάνει!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.