Μουσείο Τυπογραφείας

Νέο Audi A3

audi_a3_01Μπορεί το διαβόητο dieselgate και η εστίαση του ενδιαφέροντος των Γερμανών στην ηλεκτροκίνηση να καθυστέρησαν τουλάχιστον κατά ένα χρόνο την πρεμιέρα του μοντέλου, εντούτοις όλα δείχνουν πως η Audi είναι πλέον καθ’ όλα έτοιμη προκειμένου να παρουσιάσει στις αρχές του επόμενου κιόλας έτους το νέο Α3 – ένα μοντέλο στυλοβάτη στη γκάμα της, που αισίως γυρίζει την τέταρτη κατά σειρά σελίδα στην 23ετή ιστορία του.

Στόχος της εταιρείας είναι ένας: η κορυφή. Για το λόγο αυτό, το νέο A3 θα βασίζεται σε μία ανανεωμένη εκδοχή του δαπέδου MQB ΙΙ του Ομίλου VW αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που θα του προσφέρει η χρήση ακόμα πιο προηγμένων υλικών και κραμάτων. Όντας ελαφρύτερο και με βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν ακαμψία, θα εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα κύλισης αλλά και τη δυνατότητα υιοθέτησης ήπιων υβριδικών και plug-in υβριδικών μονάδων κίνησης. Κάτι που αποτέλεσε για την ομάδα εξέλιξης, αλλά και τους ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας, ζήτημα υψίστης προτεραιότητας. Διαβάστε περισσότερα στο 4 τροχοί

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.