Μουσείο Τυπογραφείας

Νέοι δρόμοι με… στραβά κι ανάποδα

Η απότομη κλίση στην κατηφόρα για όσους θα κατέβουν από τη διάνοιξη μιας νέας οδού στην κορυφή της Χαλέπας, πλησίον της διασταύρωσης με την οδό Ακρωτηρίου παράπλευρα από την προτομή του αείμνηστου Κώστα Ηλιάκη είναι αφορμή για να διαμαρτυρηθεί ένας κάτοικος της περιοχής ο οποίος μας είπε: «Μετά από τη δική μου ταλαιπωρία επειδή το αυτοκίνητο που οδηγούσα όταν έφτασε στην πάνω μεριά της οδού δεν μπόρεσε να συνεχίσει αφού ζύγισε κάνοντας στο σημείο της ένωσης της με την άλλη οδό “τραμπάλα” τηλεφώνησα στο αρμόδιο γραφείο και πράγματι έκαναν μια μικρή διόρθωση, αλλά πάλι θα βρίσκουν από κάτω πολλά επιβατικά οχήματα όταν φτάσουν στην πάνω μεριά της οδού για να εξέλθουν π.χ. προς την Ακρωτηρίου. Το σημείο εκείνο πρέπει να χαμηλώσει ακόμα με διορθωτικές επεμβάσεις προφανώς με την οδό που επικοινωνεί».
Λίγα μέτρα πιο κάτω άλλωστε, στην περιοχή της Χαλέπας, ανοίχθηκαν πρόσφατα δρόμοι που συνδέουν την οδό Μινώας με την Πύργου (στο ύψος του “Χαλκιαδάκη”).

Η ασφαλτόστρωση όμως δεν προχώρησε ούτε στην οδό Μινώας, ούτε στην παράλληλη κάθετη της Ανδριανάκη, με αποτέλεσμα αμφότερες να παραμένουν στρωμένες με τσιμέντο!

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.