Μουσείο Τυπογραφείας

Νέα Yamaha ΜΤ-07 Ice Fluo άμεσα διαθέσιμη

2019_yam_mt07_ice_fluo_mlnm4_sta_003-62384-thumb-largeΕμπνευσμένη από τη Σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας, η MT-07 έχει κατακτήσει την Ευρώπη – και έχει αναδειχθεί σήμερα σε μία από τις κορυφαίες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες Yamaha όλων των εποχών. Όπως μεταδίδει η Καθημερινή, με τις συναρπαστικές επιδόσεις της, τον ελαφρύ συμπαγή χαρακτήρα της, και την εκπληκτική οικονομία της, η ΜΤ-07 προσελκύει έμπειρους και νέους οδηγούς που εκπλήσσονται από την ευελιξία της και την ευκολία σε χειρισμό.

Για το 2019, η Yamaha απογειώνει την επιθετική και δυναμική εικόνα της σειράς MT, με την εξέλιξη της ιδέας Fluo. Το ξεχωριστό νέο χρώμα Ice Fluo τονίζει τον επιθετικό χαρακτήρα των μοτοσυκλετών Hyper Naked της Yamaha και δημιουργεί μια άμεσα αναγνωρίσιμη εμφάνιση που ενισχύει την ισχυρή αίσθηση της “οικογένειας” ανάμεσα στους αναβάτες μοτοσυκλετών MT.

Η νέα χρωματική επιλογή Ice Fluo αποτελείται από ένα απίστευτα μοντέρνο νέο χρώμα σκελετού στο γκρι του πάγου που κάνει αντίθεση με τους φωσφοριζέ κόκκινους τροχούς και τον μαύρο κινητήρα, και διατίθεται αποκλειστικά στη σειρά Yamaha MT.

Οι χρωματικές επιλογές Yamaha Blue και Tech Black θα συνεχιστούν.

Με μια ματιά :

Υγρόψυκτος, δικύλινδρος, τετράχρονος κινητήρας 689 κ.εκ. με διάταξη εν σειρά
Σχεδίαση φιλοσοφίας crossplane με στρόφαλο 270 μοιρών
Δύο δίσκοι εμπρός 282 mm με δαγκάνες 4 εμβόλων
Ψηφιακά όργανα με μεγάλη οθόνη LED
Χαμηλό βάρος χωρίς υγρά: μόνο 164 kg
Βελτιωμένη μπροστινή και πίσω ανάρτηση
Υψηλής ποιότητας εξωτερική σχεδίαση με βελτιωμένο φινίρισμα
Βελτιωμένη θέση οδήγησης
Διατίθεται και έκδοση 35 kW για άδεια A2

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.