Μουσείο Τυπογραφείας

Νέα τετραετία σιωπής

Μέσα στο καλοκαίρι σχεδιάζονται οι νέες αλλαγές με τα νομοσχέδια που θα καταθέσει προς ψήφιση η κυβέρνηση της ΝΔ το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ήδη στην κυβέρνηση σκέπτονται το πολιτικό κόστος, παρά το γεγονός ότι ακόμη είναι νωρίς για να ανησυχήσει σε κάτι.
Η επιμονή της κυβέρνησης να περάσει μέχρι και 16 νομοσχέδια -με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ή μη- μέχρι τα Χριστούγεννα, προκαλεί εύλογη ανησυχία στους πολίτες, καθώς θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε νέα δεδομένα και αξιώσεις, σε σαρωτικές αλλαγές που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα των οικονομικών αλλά και της κοινωνίας στο σύνολό της.
Έχω την αίσθηση ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι πολύ θερμός από πλευράς αντιδράσεων μιας και η κυβέρνηση της Δεξιάς θα θελήσει με αυτές τις κινήσεις να επιβάλλει μια ακόμη «τετραετία σιωπής – ανοχής» και ει δυνατόν ανυπαρξίας κοινωνικών αντιδράσεων, ακολουθώντας τ’ αχνάρια του ΣΥΡΙΖΑ, που και αλώβητος βγήκε την τετραετία που μας πέρασε παρά τα σκληρά μέτρα, και με αξιόλογο ποσοστό σχεδιάζει εκ νέου την πόρευσή του στις επόμενες εκλογές.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.