Μουσείο Τυπογραφείας

Νέα “διαμάχη”

Η παροχή προχθές από τη Βουλή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Αλέξη Τσίπρα και όλα όσα διαδραματίστηκαν και ελέχθησαν κατά τη διάρκεια της διήμερης συζήτησης… πέρασαν πια στην ιστορία.
Επόμενο… ορόσημο η κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία θα έλθει στο κοινοβούλιο την επόμενη εβδομάδα.
Δεύτερος πολιτικός στόχος τούτος για την κυβέρνηση, η οποία, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε από 151 βουλευτές,   εκτιμά ότι είναι σε θέση να τον επιτύχει, επίσης με τουλάχιστον 151 ψήφους. Η ψηφοφορία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη και μέχρι τότε, οι διαβουλεύσεις, τα παρασκήνια, θα είναι πολλά.
Oπως, χωρίς τέλος θα συνεχίσουν να είναι οι αλληλοκατηγορίες και οι βολές μεταξύ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αιχμή το μεγάλο αυτό θέμα, που τόσα έχει “εγείρει”.
Ενα νέο “σήριαλ” για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι ήδη στα “σκαριά”. Η “διαμάχη” για το ονοματολογικό των Σκοπίων, οδεύει προς τη Βουλή. Και η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.