Μουσείο Τυπογραφείας

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Εκτός φυλακής για έξι μέρες

Μία ακόμα άδεια πρόκειται να λάβει, παρά τις έντονες αντιδράσεις, ο Δημήτρης Κουφοντίνας. Η άδεια που ενέκρινε το Συμβούλιο των Φυλακών αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσει έξι ημέρες, αντί για τέσσερις συν δύο ημέρες οδοιπορικά όπως ίσχυε τις προηγούμενες φορές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε πάρει την τελευταία άδειά του, η οποία ήταν τεσσάρων ημερών.  Κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

1 σχολιο

  • [MANOS] ~ ~ ~ Απάντηση

    Πολλές άδειες βλέπω και του δίνουν και μου φαίνεται ότι αυτό γίνεται για να συνηθίζουμε στην ιδέα και ότι λίαν συντόμως θα βρεθεί και επίσημα εκτός φυλακής. Ίσως επωφεληθεί και αυτός από τον υπέρτατο νόμο ”Παρασκευό-πουλου” και τον προ-παρασκευάζουν για το μόνιμο έξω.

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.